Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кавърма по Копривщенски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кавърма по Ловджийски
При готовност поръсете кавърмата с нарязан магданоз и сервирайте.
Кавърмата по Ловджийски е готова....
Кавърма по странджански
Кавърмата по странджански се поднася, докато е топла, в саханче или гювече....
Кавърма по воденичарски
Месото се нарязва на късчета и се изпържва в маста до омекване. Прибавя се нарязаният на филийки лук.
След като омекне лукът, се прибавя дробът...
Кавърма по КюстендилскиСервирайте кавърмата, като на всяка порция трябва да има по едно яйце.
Кавърмата по Кюстендилски е готова....
1
Вкусна кавърма по радомирски
В дълбок съд задушаваме месото, нарязано на парчета, в олиото и малко водичка за около 20 минути.
Прибавяме лука, нарязан на дребно, доматите,...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: