Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Приготвим Скумрия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Скумрия с патладжаниСлага се капакът и скумрията с патладжани се слага да се пече.
Накрая се пече около 20 минути без капак, за да се сгъсти....
Скумрия в Плик
Обезкостете изпечените скумрии.
Прехвърлете рибните филета в подходящи чинии за сервиране и гарнирайте със задушените зеленчуци....
Скумрия в бекон
Подберете по-дребни риби. Почистете ги, подсушете ги и ги осолете отвън и отвътре.
Завийте всяка риба с по 2 резена бекон, поставете върху алуминиево...
Скумрия с праз
Почистваме рибата и я осоляваме. Нареждаме я в намаслен йенски съд.
Добавяме лука и праза и дръжките от копъра.
Залива със смес от 2 с.л. лимон...
Скумрия с ориз
Почистете скумрията, като за ястието използвайте само филета без кожа. Загрейте мазнина в дълбок съд, запържете накълцания лук и бекон....
Скумрия в пергамент
Намазваме с разтопено масло пергаментовите листове или фолиото, квадратно изрязани и върху всеки от тях поставяме по една скумрия....
Скумрия по гръцки
Скумрия се оставя да кисне така 2-3 часа. След това се измива отново със студена вода....
Скумрия на фурна
Получават се четири парчета от една скумрия. Има една черна ципа, важно е да се махне, защото горчи....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 7
52
44
31
20
10
Дай твоята оценка: