Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Съхраним Сирене във Вода
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си направим домашно краве сиренеЦедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди...
Сирене с газирана водаСиренето, нарязано на парчета, се слага в огнеупорен (глинен) съд. Върху него се поставят нарязаните домати, гъбите и маслото....
2
Банички със сирене и вода
Приготвяме си в една паничка олио, точилка и в чинийка натрошеното сирене....
Как да съхраним тесто
Готовото тесто за пица се съхранява много лесно – то може да се съхранява както в хладилника, така и във фризера. В хладилника може да се съхранява...
Как да съхраним лука
Много важно е, след като сме произвели голямо количество лук, да успеем да го съхраним през зимата....
Как да запазим сирене в солена вода?
Така винаги ще имате подръка сирене, с което да приготвите пълнени чушки с яйца и сирене или невероятно вкусните панирани хапки сирене....
Баница със сирене и газирана водаЗа плънката: В купа разбъркваме натрошеното сирене, яйцата - 3 бр., киселото мляко, сода бикарбонат.Разбъркваме добре....
5
Баница със сирене и минерална водаСлед това се слагат две кори, поръсват се с плънка от ориз и сирене, добавя се още една кора, отново плънка и накрая се слагат останалите две кори...
1
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да съхраним червеното цвекло
За да съхраните добре червеното цвекло, ще ви е необходима касетка, пълна с пясък....
Да съхраним круши за зимата
Крушата изисква от 5 до 7 години, преди да започне да дава плод и може да произвежда плодове до 100 години. Крушите са вкусни, когато се ползват сурови...
Да съхраним гъбите за зимата
Предлагаме ви 3 лесни начина за съхраняване на гъби през зимата. И за трите варианта е важно да знаете, че гъбите се почистват много добре, но не...
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: