Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да си Направим Уред за Опушване на Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Методи за опушване на меса
Опушването на меса се използва от древни времена, за да се запазят по-дълго годни....
Пет начина да си направим кюфтета без месо
Не си мислете, че кюфтетата се правят единствено от кайма. Ето пет интересни варианта на кюфтета, които определено ще разчупят представите Ви...
Да си направим хумус
Хумусът представлява една уникална паста от нахут и тахан. Тя е сред най-лесните за изпълнение рецепти, познати ни някога. Нужни са по-малко...
Как да направим вкусно месно руло
Руло се получава от различни видове месо: телешко, свинско, пилешко и пуешко месо....
Как да направя пилешкото месо крехко?
Друг вариант е да използвате различни сосове, които също ще направят месото крехко....
Да си направим пудра захар
Така няма да развалите кухненските уреди, с които ще получите пудрата захар, а освен това ще направите пудра захар, която ще е много фина....
Как да си направим сайдер
Най-разпространеният сайдер е ябълковият. Той се получа от ферментация на ябълков сок без използване на мая. В резултат на това се получава лека...
Да си направим домашна сланина
Да разгледаме рецепта, с която всеки може да си направи вкусна сланина – да я похапва като мезе за виното или да я слага на ястия....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 9
54
42
31
22
10
Дай твоята оценка: