Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Готви Дроб Сарма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Дроб сарма с гъбиАгнешките дреболии се варят за около 50-60 минути с 1 ч.л. сол. Нарязват се ситно, а бульонът се прецежда....
Дроб сарма с тиквичка
Когато е готова свинската дроб сарма, приготвяме заливката с млякото и изсипваме отгоре. Печем още за 15 минути нашата пролетна дроб сарма....
Дроб сарма в мултикукър
Това ястие а именно агнешката дроб сарма е ястие, типично за Великден и Гергьовден, когато се хапва агнешко месо....
Дроб сарма с киселец
Запечете дроб сармата до извирането на течността и докато ястието получи кафеникав загар.
Добър апетит с тази дроб сарма с киселец!...
Дроб сарма с було
С тази плънка завийте сарми в парчета агнешко було. Подредете ги в подходяща тавичка.
Ако ви е останала плънка, добавете и нея....
Агнешка дроб-сарма с лешници
Продуктите се изсипват в подходяща тава, след което се добавя оризът. Добавя се надробеният дроб, черен пипер, сол и червен пипер на вкус....
Пилешка дроб сарма с гъбки
Проверявате периодично ориза (всичко друго става бързо) и ако е необходимо, доливате вода, но не трябва да позволявате да се разкашква....
Дроб-сарма с пилешки дробчета
Залейте дроб сармата и върнете във фурната.
Дроб-сармата с пилешки дробчета е готова....
Дроб Сарма с пресни подправки
Бульонът от дреболиите се прецежда и изсипва направо в тавата, в която ще се готви дроб сармата.
В тиган се слага олио да загрее....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: