Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Готви Омар
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Готви Омар

Как се Готви Омар

Разгледай всички 12 избрани предложения относно как се готви омар в Gotvach.bg.
Омар ТермидорОмар ТермидорТри четвърти от маслото се загрява, добавя се брашното и горчицата и се готви 1 минута на среден огън....
Омар Коста БланкаОмар Коста Бланка
1
Когато алкохолът се изпари напълно, отстранете от огъня. В отделен съд загрейте рибния бульон....
Омар с оризОмар с ориз
Оставете да се вари за около 15 минути. След това извадете омара и го отцедете. Отделете месото и го надробете....
Паеля с омарПаеля с омар
За стриването/смилането на продуктите може да ползвате разбира се и блендер или дори пасатор....
Салата Цезар с омарСалата Цезар с омар
Оцетът и горчицата се смесват и се разбиват с телче. Добавя се зехтинът. Яйцата се разрязват, изваждат се жълтъците и се намачкват....
Как се яде омар?Как се яде омар?
Омарът е един от най-благородните представители на морските ракообразни. Той е синоним на лукс, защото цената му определено не е за всеки един джоб...
Ризото с омар и трюфелиРизото с омар и трюфели
Разтопете маслото в тенджера, запържете лука. Добавете ориза и мащерката, разбъркайте добре и сипете бульона и виното. Варете около 15 минути....
Ориз с омар на фурнаОриз с омар на фурна
2
Налейте виното, увеличете огъня и изчакайте две минути, за да се изпари алкохола....
Как се готви целинаКак се готви целина
1
Целината е богата на витамини и съдържа съвсем малко калории - 8 калории в сто грама продукт. Достъпна е през цялата година и съвсем не е скъпа...
Как се готви коприваКак се готви коприва
1
Може да се каже, че копривата е едно чудо с което ни е дарила природата. Тя е известна със своето стягащо, отхрачващо, тонизиращо, противовъзпалително...
Как се готви елдаКак се готви елда
9
Елдата е наричана още гречка и е продукт, който не е типичен за българската национална кухня. За нейна родина се смята Индия, а е изключително...
Как се готви езикКак се готви език
Преди да се готви, той трябва добре да се измие или да се бланшира и след това да се полее със студена вода....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 8
53
44
31
20
10
Дай твоята оценка: