Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Познава Истинския мед
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Познава Истинския мед

Как се Познава Истинския мед

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно как се познава истинския мед в Gotvach.bg.
Как да познаем истинските биохраниКак да познаем истинските биохраниЗа да си купуваме истински „био” и "еко” неща, трябва да знаем какво да търсим като надпис на етикета: 1....
Няма да ядем истински мед тази годинаНяма да ядем истински мед тази година
2
От Съюза на българските пчелари алармират, че тази година по родните пазари почти няма да се среща истински мед, тъй като добивът е много нисък заради...
По какво се познава качественото месоПо какво се познава качественото месо
Месото с високо качество, тоест прясното месо, което гарантира приготвянето на вкусно и здравословно ястие, винаги е покрито със съвсем тънка коричка...
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Как да познаем дали кашкавалът е истински?Как да познаем дали кашкавалът е истински?
Става все по-трудно да познаем кой кашкавал е истински, направен само от мляко и кой е менте, пълен с различни видове хидрогенирани мазнини и палмово...
Ето ги хитринките, с които да различите истинския мед от имитациятаЕто ги хитринките, с които да различите истинския мед от имитацията
Медът е сред храните, познати на човечеството от хилядолетия....
Топящи се в устата бисквиткиТопящи се в устата бисквитки
По принцип тези топящи се в устата бързи и икономични бисквитки може да се направят без кокосово масло само с олио ( 1ч.ч.) - аз имах и реших 50/50...
Палачинки, които не се късатПалачинки, които не се късат
5
Млякото леко се загрява. Яйцата се разбиват. Нишестето се смесва със захарта и солта и се разтваря в част от млякото....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
4
Пържат се до зачервяване. Поръсват се топли с пудра захар. Бухтите, които се обръщат сами са готови....
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захар
На Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа...

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 7
51
46
30
20
10
Дай твоята оценка: