Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Уасаби
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се прави уасабиУасаби се прави много лесно, независимо дали се използва такъв на прах, или корена на растението....
УасабиУасаби се прави от растение, наподобяващо хрян и традиционно и най-често се използва за овкусяване на суши....
2
Шест здравословни ползи от Уасаби
Уасаби стимулира стомашните и чревните ензими, което подпомага храносмилането.
4. Уасаби е чудесен източник на витамин C.
5....
Как се прави кефир?
Кефир е тибетска гъба, която предизвиква ферментацията в млякото. Тя му придава специфичен вкус, който се харесва на всички, но най-много на феновете...
Как се прави маслоСигурно домашното масло е едно от първите неща заедно със сиренето, което сте се научили да правите сами вкъщи....
3
Как се прави КафтаМалцина са чували, че думата мезе идва от ливанската кухня, където то може да служи не само за предястие, но и за основно ястие. Важното е да...
1
Как се прави медът
Органичният мед се смята за една от най-чистите форми и се прави според стриктни предписания....
Как се прави маскарпонеПригответе сами маскарпоне, което се използва за направата на много десерти. Необходима ви е течна сметана – 125 милилитра, 250 милилитра прясно...
9
Как се прави фондю
Фондю е френска дума, която означава разтопен. Но самият процес на кулинарна обработка на продуктите по този специфичен начин идва от Швейцария....
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 6
51
42
31
22
10
Дай твоята оценка: