Gotvach.bg»Избрани Колекции»Калмари Предястия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Предястие с калмариНарязваме вътре киселите краставички, добавяме маслините и лимоновия сок, раздрусваме и сипваме предястието с калмари в чиния за сервиране....
Предястие с варени калмари
Почистваме калмарите и ги сваряваме .Сварените калмари нарязваме на парченца. Картофите измиваме и сваряваме цели....
Предястия с бутертесто за гости
Аз сложих микс от маслини, резен чоризо и филе Елена върху предястия с бутертесто за гости....
Предястие с октопод
Октоподът се измива добре.
В подходяща тенджера загряваме вода с дафиновия лист, черния пипер и малко сол.
Преди да заври водата, пускаме октопода...
Предястие с авокадо
Семките се накисват за около 2 часа.
След това всички съставки се смесват и се разбиват с блендер.
Поднасяме разядката в кората на авокадото...
Предястие с патладжан
Нарежете патладжаните на дебели колела. В намазнен грил тиган ги запечете до готовност от двете страни.
Същото направете и с доматите, като тях...
Предястие 3 водки
В купа се овкусява ситната рибка със олио и лимонов сок.
Сварените картофи се нарязват на кубчета заедно с шпеков салам, кисели краставички....
Предястие с аспержи
Аспержите се бланшират за няколко минути в посолена вода, като преди това се отстранява около 1 см от долната част.
Двете пиперки се нарязват на...
Предястие с амарант
Накисваме за поне 6 часа амарант. В тиган задушаваме лук и моркови с кокосовото масло и вода.
След това добавяме измития амарант. Като поври 10...
Предястие с грах
На дъното на йенска тава се слага половината масло.
Върху него се нарежда пушеното сирене, отгоре се изсипва грахът ( задушен в останалото масло...
Предястие с франзела
Ако франзелата е дълга, я разрязваме на две. Издълбаваме двете части и трохите накисваме в прясното мляко.
В маслото задушаваме нарязаните лук...
Предястие 3 март
Сваряват се картофите и яйцата, обелват се. Картофите се намачкват с вилица, яйцата се настъргват на едро ренде и се смесват в купа.
Прибавя се...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
52
44
31
21
10
Дай твоята оценка: