Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кекс Негърско Дупе

Кекс Негърско Дупе

Прегледай всички 24 кулинарни идеи относно кекс негърско дупе в Gotvach.bg.
Негърче с какаова заливкаНегърче с какаова заливкаСлед това вече изстиналото негърче се залива с горещия сироп. Негърчето с какаова заливка е много вкусно....
Негърче с червено виноНегърче с червено вино
Печем нетрадиционния кекс в намазнена тава до готовност. Докато е топло, Негърчето с червено вино се залива с отделената какаова глазура....
Сладкиш Негърче в еър фрайърСладкиш Негърче в еър фрайър
Тогава се прави заливката за сладкиша негърче. Всички продукти се слагат в касеролка или малка тенджерка....
Негърче с шоколад и орехиНегърче с шоколад и орехи
2
Бон Апети с моето негърче с шоколад и орехи!...
Домашно негърче с какаова глазураДомашно негърче с какаова глазура
Да ви е сладко с това домашно негърче със какаова глазура!...
Кекс НегърчеКекс Негърче
20
Изпечения кекс нарязваме на ромбоиди и като поистине заливаме с готовата топла глазура, която приготвяме на водна баня....
Шоколадов сладкиш Негърче от детствотоШоколадов сладкиш Негърче от детството
Бон Апети с моя шоколадов сладкиш Негърче, който ще ви върне обратно в детството!...
Негърче с какаова заливка и смлени орехиНегърче с какаова заливка и смлени орехи
9
Негърчето с какаова заливка и смлени орехи е готово....
Кекс негърче без млякоКекс негърче без мляко
2
Тестото се приготвя като първо счупите 4-те яйца, разбърквате ги и след това смесвате бакпулвера с брашното. Прибавяте сместа към яйцата (разбърквате...
Негърско окоНегърско око
1
Пудрата захар, сухото мляко и маслото се смесват. Към тях се добавя какаото и малко се разтопява маслото. След това бисквитите се смилат и сместа...
НегърчеНегърче
Разбийте яйцата със захарта до получаване на бял крем пухкав. Добавете олиото и киселото мляко, като предварително сте угасили содата в него....
Носталгично негърчеНосталгично негърче
Щом се изпече и охлади сладкишът негърче, се залива с глазурата....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: