Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кисел Чесън в Буркани
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кисел чесънОбръщайте бурканите още 3 дена, след което киселият чесън е готов за консумация....
Маринован кисел чесън
Пълним бурканите с чесън, сипваме оцета до 2/3 на буркана, добавяме счукания аспирин и доливаме с гореща вода....
Чорбаджийски чушки с чесън в бурканиЗатваряме с капачка и обръщаме буркана с чушките.
Прибираме печените чорбаджийски чушки с чесън в буркани за зимата....
1
Тиквички в буркани за пържене
Налейте вряла вода във всеки буркан и добавете по 2 ч.л. оцет.
Затворете плътно всяко бурканче с капачка и стерилизирайте за 5-7 минути....
Консервиран карфиол в буркани с хималайска сол
Сипваме на всяко бурканче по 1 равна чаена лъжичка. Заливаме със студена вода до пръстена на буркана, така че да покрива карфиола....
Пилешко месо в буркани за зиматаНа другия ден бурканите се подсушават с кърпа и нареждат на рафта за зимата.
Излизат точно 10 буркана....
3
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 9
52
45
31
21
10
Дай твоята оценка: