Gotvach.bg»Избрани Колекции»Класически Агнешки Курбан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешки курбан за здравеСервираме курбана горещ, като първо се загребва с черпак от дъното с месото, после се сипва малко чорба и накрая малко от мазното отгоре....
Агнешки курбан
Месото се нарязва на дребни парчета, залива се със студена вода и се вари. Когато започне да омеква, се добавя измитият ориз. Чорбата се посолява...
Бистър агнешки курбан
Това е рецепта за агнешки курбан за здраве.
Консумира се бистър агнешки курбан със салата и чаша студена ракия....
Домашен агнешки курбан
Изключете котлона, застройте чорбата с яйцето, като го сипете директно във врялата агнешка чорба, яйцето трябва да се пресече....
Лесен агнешки курбан
Сипете малко олио, защото агнешкото не е мазно и курбанът ви ще остане постен....
Курбан с агне
Карантията на агнето се измива добре, нарязва се и се сварява в подсолена вода. В част от мазнината се задушава нарязаният лук и подправките....
Курбан с пилешко месоНарежете лука на дребно и го задушете до омекване в половината масло. Добавете нарязаното на ситно пилешко месо, запържете за крако и добавете нарязания...
1
Курбан по Грудовски
Най-добре овнешкото да е от угоено животно. Нарежете го на порционни парчета и залейте със студена вода
Сложете го да се вари и отпенвайте....
Курбан чорба от агнешки главички
Сложете агнешките главички и дреболиите да се варят в тенджера под налягане за около 45 минути (зависи от възрастта на агнетата)....
Курбан от овче месо
Варете курбана до увиране на зеленчуците, като внимавате да не се разварят.
Курбанът от овче месо е готов....
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: