Gotvach.bg»Избрани Колекции»Класически Козунак
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Класически Козунак

Класически Козунак

Разгледай всички 12 избрани предложения относно класически козунак в Gotvach.bg.
Козунак с орехиКозунак с орехиКозунакът с орехи е готов....
Козунак с маскарпонеКозунак с маскарпоне
6
Прилагам снимки на класически козунак с плънка от маково семе, козунак със заквасена сметана и плънка от лешници и козунак с маскарпоне с портокалови...
Козунак с шоколадКозунак с шоколад
1
Козунакът с шоколад е готов....
Козунак с ракияКозунак с ракия
Замесваме меко тесто за козунак, а останалото масло добавяме постепенно и месим до неговото усвояване....
Козунак с масКозунак с мас
От готовото тесто оформете 1 голям или 2 по-малки козунака, като ги сплетете на плитка и слагате в тях стафиди и бадеми....
Козунак с подсладителиКозунак с подсладители
1
Накрая добавете отцедените стафиди, орехи по желание и оформете козунака. Сложете го в тава или форма, оставете отново да втаса малко....
Козунак с плънкаКозунак с плънка
2
Втасалото тесто се разделя на 6 еднакви топки, от които се оформят 6 фитила за получаването на 2 козунака....
Козунак с канелаКозунак с канела
Маята се смесва с малко затоплено мляко, малко захар и 2 супени лъжици брашно и се оставя на топло да шупне. В пресятото брашно се прави кладенче...
Козунак с лимонадаКозунак с лимонада
Продуктите за кваса се смесват добре и се оставят на топло за половин час. В пресятото брашно се прави кладенче и се слага квасът, олиото, киселото...
Козунак в хлебопекарнаКозунак в хлебопекарна
В купа се слага малко брашно, половината захар, маята и половината прясно мляко, оставя се да втаса. Към сместа се прибавят останалите продукти...
Козунак с бадемиКозунак с бадеми
Козунакът го слагаме в предварително намазана с маргарин форма и го оставяме да втаса втори път....
Козунак с олиоКозунак с олио
3
Бухналите козунаци намазваме с разбито яйце и поръсваме със захар. Поставяме ги в студена фурна и включваме на 120 градуса....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: