Gotvach.bg»Избрани Колекции»Конфитюр от Къпини
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Конфитюр от Къпини

Конфитюр от Къпини

Прегледай всички 12 подбрани съвети за конфитюр от къпини в Gotvach.bg.
Конфитюр от боровинкиКонфитюр от боровинкиКонфитюрът се разсипва в бурканчета. Конфитюрът от боровинки се стерилизира 5 мин....
Конфитюр от аронияКонфитюр от арония
2
Варете конфитюра на слаб огън, докато хубаво се сгъсти. Накрая го разбъркайте с 1 с.л. лимонена киселина и го свалете от котлона....
Конфитюр от хинапКонфитюр от хинап
8
Налейте конфитюра в сухи буркани, затворете и обърнете докато са още горещи. Конфитюрът от хинап е готов....
Конфитюр от касисКонфитюр от касис
Сипете всичко в тенджера, разбъркайте и оставете на умерен котлон да заври. Варете 5-10 минути. Прехвърлете в купа и оставете за 1 нощ в хладилник...
Конфитюр от кайсииКонфитюр от кайсии
2
Налейте конфитюра в сухи и затоплени бурканчета. Обърнете с капачката надолу и оставете да изстинат. Конфитюрът от кайсии е готов....
Конфитюр от крушиКонфитюр от круши
1
Този конфитюр от круши може да сервирате с дебели катми или бухтите на баба....
Конфитюр от малиниКонфитюр от малини
Сложете конфитюрът да се вари на слаб котлон. Докато се вари, обирайте пяната, която се отделя по повърхността....
Конфитюр от ревенКонфитюр от ревен
1
След като конфитюрът изстине, се разсипва в бурканчета, които се затварят с капачка и парче плат отгоре....
Конфитюр от тикваКонфитюр от тиква
2
Конфитюрът ври докато сиропът се сгъсти като за сладко. Изстудява се набързо....
Конфитюр от сливиКонфитюр от сливи
Готовия конфитюр се сипва в сухи, предварително загряти буркани....
Конфитюр от ЯбълкиКонфитюр от Ябълки
2
Разсипете горещия ябълков конфитюр в сухи, затоплени бурканчета, като отстраните канелата. Затворете ги и ги обърнете с капачките надолу....
Конфитюр от гроздеКонфитюр от грозде
Избира се подходящ сорт грозде /по възможност без семки/. Гроздето се измива, зърната се оронват от чепките, / а семките се изваждат с игла/....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 10
53
45
30
22
10
Дай твоята оценка: