Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кроасанова Торта с Крем Карамел

Кроасанова Торта с Крем Карамел

Открий всички 24 кулинарни идеи относно кроасанова торта с крем карамел в Gotvach.bg.
Крем карамел с кроасаниКрем карамел с кроасаниПриготвяне на карамела: Разтопяват се 4 лъжици захар и тогава се слага сместа. Ето и класическата рецепта за крем Карамел....
Крем карамел с подсладителКрем карамел с подсладител
След като напълно изстине, крем карамелът с еритрол се прибира в хладилник за поне 2 часа....
Крем карамел с кускусКрем карамел с кускус
Оставете крем карамела леко да се охлади и консумирайте. Крем карамелът с кускус е готов....
Крем карамел с какаоКрем карамел с какао
Печем крем карамела във фурната на 160 градуса до готовност. Кремът карамел с какао е готов!...
Крем карамел с тиквичкиКрем карамел с тиквички
Интересен летен крем карамел с тиквички - за една разнообразна следобна закуска! Чудно Вкусно!...
Крем карамел с кроасанчетаКрем карамел с кроасанчета
Крем карамелът се пече на предварително загрята фурна на 180°C за около 20-25 минути. Крем карамелът с кроасанчета е много вкусен....
Крем карамел с ябълкиКрем карамел с ябълки
Дори и отвън на повърхността да се виждат балончета, това съвсем не са онези шупли, които правят крем карамела сипкав....
Крем карамел с мъфиниКрем карамел с мъфини
4
Печете вашия крем карамел с мъфини на 160 градуса около 60 минути....
Крем карамел с козунакКрем карамел с козунак
Крем карамелът с козунак е готов....
Крем карамел с бананиКрем карамел с банани
Когато към традиционния крем карамел добавим банан, получаваме съвършено различен десерт откъм вкус, макар че визията е почти непроменена....
Крем карамел с оризКрем карамел с ориз
Дъното на чашки за крем карамел се намазват леко с масло и се сипва по малко от останалата захар, която сме карамелизирали....
Крем карамел с фурмиКрем карамел с фурми
Захарта се карамелизира и се разлива в шолички за крем карамел. Доливат се със сместа. Пече се бавно на водна баня на 160-170 градуса....

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 3
51
40
31
21
10
Дай твоята оценка: