Gotvach.bg»Избрани Колекции»Лесно Оформяне на Питка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесно Оформяне на Питка

Лесно Оформяне на Питка

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за лесно оформяне на питка в Gotvach.bg.
Как се оформя питка цвете?Как се оформя питка цвете?
2
Разбира се, приготвянето на такава питка не е лесна работа, но веднъж след като схванете точния начин за оформянето ѝ, после гарантирано ще смайвате...
Как лесно да оформим питка?Как лесно да оформим питка?
за оформяне на питката....
Козунак копче в купичка (оформяне в снимки)Козунак копче в купичка (оформяне в снимки)Оформят се фитили и сега следва сплитането. Вижте снимките - там съм показала стъпка по стъпка как става, лесно е, не се плашете....
Как да омесим лесно питка?Как да омесим лесно питка?
След 30 минути тестото ще е втасалото добре и готово за приготвяне и оформяне на желаните тестени печива....
Как да украсим питка?Как да украсим питка?
За украса на питката може да отделите част от тестото, от което ще печете питката....
Как да оформим красиво тестото за питка?Как да оформим красиво тестото за питка?
Ще се спрем на някои от най-разпространените начини за красиво оформяне на тесто за питка. Лесно и бързо може да оформите розички от тесто....
Украса на питка за прощъпулникУкраса на питка за прощъпулник
След това питата се помазва и се пече; 2. Друг начин е да се направи кръгла пита или да се оформи и от тесто да се изрежат крачета....
Как се оформя претцел?Как се оформя претцел?
Как се оформя претцел? В следващите редове вижте повече: Претцелите са лесни за приготвяне и оформяне....
Питка ГерберПитка Гербер
2
В топло мляко (около 150 мл) натрошавам маята с 1 с.л. захар и малко брашно. Разбивам яйцата с останалото мляко и олио. Замесвам тесто с всички продукти...
Питка детелинаПитка детелина
2
Оставям питката да втаса, след което я мажа с жълтък, мляко и олио. Пека в загрята фурна на 160 градуса....
Питка хлябПитка хляб
Оформят се във вид на продълговат хляб. Нареждат се в намазнена тава, оставят се да втасат още малко, намазват се с разтопено масло....
Питка РозичкиПитка Розички
Докато замесвате, ударете тестото 100 пъти в масата или плота, така питата ще стане пухкава и на конци....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 7
53
43
30
21
10
Дай твоята оценка: