Gotvach.bg»Избрани Колекции»Леща Яхния Звездев
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Леща Яхния Звездев

Леща Яхния Звездев

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно леща яхния звездев в Gotvach.bg.
Яхнията от Леща на ЗвездевЯхнията от Леща на ЗвездевЯхнията от Леща на Звездев е готова....
Супа от червена леща по ЗвездевСупа от червена леща по Звездев
Супата от червена леща по Звездев се вари още малко и е готова за сервиране....
Телешкото варено на ЗвездевТелешкото варено на Звездев
Телешкото месо се нарязва и се поставя в тенджера под налягане. Залива с 2 литра вода. Слага се една глава едро нарязан кромид лук, нарязаните...
Пълнените тиквички на ЗвездевПълнените тиквички на Звездев
Внимателно обелваме тиквичките и разрязваме на две по дължина. Вътрешността се издълбава с лъжичка и се оставя настрани. Лодките от тиквички посоляваме...
Козунака на Иван ЗвездевКозунака на Иван Звездев
Слагаме маята в купичка, заедно със захарта около 1 с.л. и 1 с.л. брашно. Стопляме малко водата и я прибавяме в купичката и разбъркваме. Оставяме...
Гъбената Каша на ЗвездевГъбената Каша на Звездев
Гъбената Каша на Звездев е готова....
Краставичките на Иван ЗвездевКраставичките на Иван Звездев
1
Краставичките на Иван Звездев са готови....
Гъбената супа на ЗвездевГъбената супа на Звездев
Сгорещете зехтина заедно с маслото. Задушете предварително почистените и нарязани гъби и лука. Прибавете настърганите картофи. Залейте зеленчуците...
Пилешката кавърма-кебап на ЗвездевПилешката кавърма-кебап на Звездев
1
Печете пилешкия кавърма-кебап на Звездев в загрята фурна на 200 градуса за около 30 минути....
Дробчета по рецепта на ЗвездевДробчета по рецепта на Звездев
Добър апетит с тези дробчета по рецепта на Звездев!...
Мусака по рецептата на ЗвездевМусака по рецептата на Звездев
Мусаката по рецептата на Звездев е готова....
Руло с кайма от ЗвездевРуло с кайма от Звездев
Сервирайте руло с кайма от Звездев с гарнитура от сварени картофи! Лесно и вкусно за Нова година! Добър апетит!...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 7
53
43
31
20
10
Дай твоята оценка: