Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лозови Сарми с Ориз и Гъби и Маслини

Лозови Сарми с Ориз и Гъби и Маслини

Прегледай всички 24 избрани предложения относно лозови сарми с ориз и гъби и маслини в Gotvach.bg.
Зелево-лозови сармиЗелево-лозови сармиИмаме чудни зелево-лозови сарми, с които пожелаваме добър апетит!...
Апетитни лозови сармиАпетитни лозови сарми
2
Налейте топла вода, докато покриете лозовите сарми, и сложете тенджерата на тих огън да къкри до готовност. Апетитните лозови сарми са готови....
Родопски лозови сармиРодопски лозови сарми
4
Свитите сарми нареждаме прави, а после слагаме отгоре още един ред, докато свърши сместа....
Чифликчийски лозови сармиЧифликчийски лозови сарми
Разбърква се два три пъти, така че да поеме течността от тигана, и с получената плънка се завиват сармите. Редят се в гювеч....
Лозови сарми със стафиди и гъбиЛозови сарми със стафиди и гъби
Сервирайте лозовите сарми като гарнирате с кисело мляко....
Лозови сарми с ориз и кафеЛозови сарми с ориз и кафе
Притискаме с чиния лозовите сарми, наливаме вода до ръба на чинията и оставяме да къкри. Варим до готовност лозови сарми с ориз и кафе....
Лозови сарми с ориз и лещаЛозови сарми с ориз и леща
С получената смес се пълнят лозовите листа, като лъскавата страна трябва да остане навън....
Лозови сарми с кайма и оризЛозови сарми с кайма и ориз
3
Аз лично слагам по една супена лъжица или и половина на всяка от лозовите сарми. 6....
Лозови сарми с булгур и оризЛозови сарми с булгур и ориз
Наливаме вода, докато покрием сармите. Поръсваме с червения пипер отгоре и покриваме с чиния....
Лозови сарми с каймаЛозови сарми с кайма
1
Подреждайте лозовите сарми плътно една до друга в тенджерата....
Лозови сарми с лимонЛозови сарми с лимон
Във всяко лозово листо се слага по 1 ч.л. от готова смес и се завива на стегната сармичка....
Лозови сарми с телешкоЛозови сарми с телешко
Ако ползвате пресни лозови листа, ги попарете, а консервираните измийте добре. Завивайте по 1 ч.л. от сместа във всеки лист....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 7
53
42
32
20
10
Дай твоята оценка: