Gotvach.bg»Избрани Колекции»Маринован Козирог
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мариновани чушки козирогОставете маринованите чушки козирог да престоят 1 час, за да се овкусят и консумирайте с мерак....
Апетитка с чушки козирог
Измиваме чушките, нарязваме ги на едри парчета и ги прибавяме към врящите домати.
Така всичко заедно оставяме да ври още 15 минути....
Салата от чорбаджийски чушки (козирог)
Чушките се почистват (може да им се отрежат дръжките, за да не заемат място) и се опърлят (за да не цапаме котлона, може да ги опърлим в тиган с тънко...
Чушки козирог с доматен сос
Отстраняват се дръжките на чушките, а самите чушки се нарязват на парчета....
Патладжани с кози рог
В буркани с големина по избор се добавят 1-2 пръста от маринатата, слагат се от патладжаните, няколко козирога и се долива вода....
Маринован Зарган
Заргана измиваме, като отстраняваме вътрешностите под течаща вода.
Отцеждаме и покриваме с морска сол навсякъде. Оставяме така да престои за около...
Маринован чернокопРецептата е изпробвана и става много вкусна риба.
Почистваме си чернокопа. Махаме главите и опашките. Режем го на големи парчета. Ако желаем,...
1
Маринован паламудПочистеният паламуд се измива и се подсушава. Нарязва се на парчета, които се посоляват.
От водата, оцета и подправките се възварява марината,...
2
Маринован карфиол
Изчистете карфиола, настържете го и го нарежете на ситно.
Варете карфиола за 5 минути. Когато карфиолът се охлади, подредете го в стерилизирани...
Маринован патладжанИзберете големи патладжани, измийте ги и ги нарежете на кръгчета без да ги белите.
Посолете ги и ги оставете под лек наклон за 1 час да се отцедят...
10
Маринован панджар
Почистеното, много добре измито цвекло се сварява до омекване. Обелва се и се нарязва. Нарежда се в буркани.
Залива се със загрята до завиране...
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 7
52
42
31
22
10
Дай твоята оценка: