Gotvach.bg»Избрани Колекции»Мариноване на Пъстърва
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мариноване на Пъстърва

Мариноване на Пъстърва

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно мариноване на пъстърва в Gotvach.bg.
Маринована пъстърваМаринована пъстърваМаринованата риба трябва да престои поне две седмици, преди да се консумира. Маринованата пъстърва е много вкусна....
Маринована пъстърва на скараМаринована пъстърва на скара
1
Поднасяме маринованата пъстърва на скара с картофена гарнитура или друга по избор....
Как се маринова пъстърва?Как се маринова пъстърва?
Пъстървата няма нужда от дълга кулинарна обработка, а що се отнася до маринованепъстървата се маринова, както се мариноват и останалите речни риби...
Маринована сьомгова пъстърва на тиганМаринована сьомгова пъстърва на тиган
Оставете да се маринова в хладилник за 1 час. Загрейте зехтина в тиган и запържете рибата....
ПъстърваПъстърва
В семейството на пъстървите влизат няколко вида – балканска пъстърва, дъгова пъстърва, сивена, хибридите между тях, а освен това има и охридска пъстърва...
Гъба ПъстърваГъба Пъстърва
Ястребката успешно се прилага в различни рецепти с гъби, където се изисква мариноване, пържене, паниране или варене....
Дъгова пъстърваДъгова пъстърва
Вижте още: - Сьомгова пъстърва; - Как да сготвим пъстърва....
Ястия от пъстърваЯстия от пъстърва
Речната пъстърва тежи не повече от осемстотин грама....
Как да сготвим пъстърваКак да сготвим пъстърва
4
Ако обичате пъстърва, ви съветваме да опитате от следните рецепти: - пъстърва на скара; - рибена чорба от пъстърва; - или пъстърва на тиган...
Особеностите на балканската пъстърваОсобеностите на балканската пъстърва
Балканската пъстърва, подобно на другите видове пъстърва, може да плува срещу течението....
Поширана ПъстърваПоширана Пъстърва
Отделяме филето от костите на рибата и премахваме кожата. В купа смесваме соевия сос, оризовото вино, захарта и 100 мл вода. Разбъркваме и прибавяме...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 6
54
41
31
20
10
Дай твоята оценка: