Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Морски Кефал

Морски Кефал

Прегледай всички 12 авторски предложения за морски кефал в Gotvach.bg.
Кефал с тиквичкиКефал с тиквичкиНарежете тиквичките на колелца с дебелина около половин сантиметър, посолете ги и ги оставете да се отцедят за около 30 минути, след което ги подсушете...
Задушен кефал с целинаЗадушен кефал с целина
Почистените и добре измити парчета риба се нареждат в намазана с масло тенджера. Заливат се с вода и се добавят нарязаните на парченца моркови, целина...
Маринован кефал в бурканиМаринован кефал в буркани
Почистваме кефала от вътрешностите. Махаме главите и опашките на рибите. Измиваме добре рибите....
Кефал на СкараКефал на Скара
1
Рибата почистваме от люспите, вътрешностите и перките и отстраняваме главите. Добре омазняваме с олиото и поръсваме с бял смлян пипер, подправка...
Кефал на фурнаКефал на фурна
1
Всеки кефал увийте в пергаментова хартия за печене и ги сложете в тава да се запекат за 1/2 час на около 180 градуса....
Кефал с маслини и чесънКефал с маслини и чесън
Подготвяме си съда, в който ще поставим рибата, като подмазваме обилно със зехтина, добавяме намачкания чесън и поставяме кефала....
Задушен кефал с горчица и лимонЗадушен кефал с горчица и лимон
След това махаме фолиото да се запече кефалът. Изключваме и сервираме топла рибката. Задушеният кефал с горчица и лимон е готов....
Филе от кефал с божествен дресингФиле от кефал с божествен дресинг
3
Морски или речен, месото на кефала е ценен източник на омега-3, протеини и мазнини....
Кефал с домати и магданоз на фурнаКефал с домати и магданоз на фурна
Нарязвате доматите на филийки и ги разпределяте в намазнена тава. Овкусявате със ситно нарязан магданоз и сол. Отгоре нареждате рибата, която предварително...
Черноморски Кефал на грил тиганЧерноморски Кефал на грил тиган
Приятен апетит с морски привкус!...
Кефал ПлакияКефал Плакия
След като сме почистили от перките и главата кефала, нарязваме го на филийки....
Печен КефалПечен Кефал
Изчистваме рибата и я измиваме добре. Посоляваме я и прибираме в хладилника за около 20 минути. През това време си нарязваме магданоза на ситно...

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка: