Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Обикновен Сладкиш

Обикновен Сладкиш

Открий всички 47 подбрани съвети за обикновен сладкиш в Gotvach.bg.
Обикновен смокинов сладкишОбикновен смокинов сладкишИзпечете обикновения смокинов сладкиш на 180°C в предварително загрята фурна с вентилатор за около 35 мин....
Обикновен турски сладкишОбикновен турски сладкиш
Първо се разбиват яйцата заедно със захарта до разтопяване. След това последователно се добавят олио, ванилия, брашното заедно със содата....
Сладкиш с ябълки, сладко и орехиСладкиш с ябълки, сладко и орехи
Печете ябълковия сладкиш на 200 °C за 30 минути. Намажете със сладко и украсете със смлени орехи сладкиша с ябълки и сладко....
Сладкиш с ягодово сладко и орехиСладкиш с ягодово сладко и орехи
2
Нарежете сладкиша охладен. Сладкишът с ягодово сладко и орехи е готов....
Сладкиш с домашно сладкоСладкиш с домашно сладко
Печете сладкиша със сладко в предварително загрята фурна на 180 °C за около 45 минути. Поднесете сладкиш с домашно сладко вече охладен....
Сладкиш с ягодово сладкоСладкиш с ягодово сладко
6
След като сладкишът изстине, се поръсва с пудрата захар....
Сладкиш с портокалово сладкоСладкиш с портокалово сладко
След като вече е изстинал достатъчно портокаловият сладкиш, намажете с белтъците, по желание може да се запече за 5 минути....
Сладкиш с малиново сладкоСладкиш с малиново сладко
Сладкишът се поднася напълно охладен, нарязан по желание на триъгълници или на квадратчета. Поръсва се с пудра захар....
Лесен сладкиш с домашно сладкоЛесен сладкиш с домашно сладко
1
Лесен сладкиш с домашно сладко сервирайте с шоколадов сладолед....
Коледен сладкиш с ягодово сладкоКоледен сладкиш с ягодово сладко
2
Изстиналият коледен сладкиш поръсете с пудра захар....
Лимецов сладкиш с кайсиево сладкоЛимецов сладкиш с кайсиево сладко
Сладкишът се пече за 10 минути на 160 градуса до зачервяване. Лимецовият сладкиш с кайсиево сладко е готов....
Сладкиш с канела и сладкоСладкиш с канела и сладко
Сладкишът с канела и сладко е готов....

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка: