Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Овче Месо

Овче Месо

Разгледай всички 12 подбрани съвети за овче месо в Gotvach.bg.
Супа от овче месоСупа от овче месоОбелете корените и морковите, смесете ги с месото и ги залейте с 2 литра студена вода. Посолете като заври и варете, докато месото омекне. Извадете...
Курбан от овче месоКурбан от овче месо
Курбанът от овче месо е готов....
Люти суджуци от овче месоЛюти суджуци от овче месо
Лютите суджуци от овче месо са готови!...
Печено овче месо по гръцкиПечено овче месо по гръцки
Печеното овче месо по гръцки е готово....
Овче месо с картофи в гювечОвче месо с картофи в гювеч
Нарязваме месото на парчета и ги задушаваме с малко сол. Взимаме пръстен гювеч и на дъното слагаме месото. Върху него нареждаме нарязания на...
Супа от овче месо по турскиСупа от овче месо по турски
Почистваме и нарязваме на ситно овчето месо. В тенджера с вода слагаме месото да се вари. Прибавяме към него нарязания на ситно лук, морковите...
Ястие с пшеница и овче месоЯстие с пшеница и овче месо
Ястието с пшеница и овче месо е готово....
Чорба зелен фасул и овче месоЧорба зелен фасул и овче месо
Месото се измива и нарязва на парченца, в тенджерка се слага мазнина и се запържва. След това се добавя 2 ч.ч. вода, за да поври. През това време...
Кебап от овче месо на шишКебап от овче месо на шиш
Изпечете кебапа от овче месо на шиш за около 12 минути от едната страна и обърнете....
Сарми с прясно зеле и овче месоСарми с прясно зеле и овче месо
Почистваме зелето от повехналите листа и отстраняваме кочана. Слагаме да се вари за няколко минути в подсолена и подкислена с малко оцет вода. Изваждаме...
Славянски гювеч с овче и свинско месоСлавянски гювеч с овче и свинско месо
По време на печенето разбърквайте славянския гювеч с овче и свинско месо от време на време....
Мариновано овче сиренеМариновано овче сирене
Сиренето се нарязва на кубчета, слага се във буркан или друг съд с капак. Добавят се риганът, босилекът, мащерката, чилито, нарязания на дребно магданоз...

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: