Gotvach.bg»Избрани Колекции»Октопод Паниран
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Октопод Паниран

Октопод Паниран

Открий всички 12 авторски предложения за октопод паниран в Gotvach.bg.
Паниран октоподПаниран октоподОвалвайте всяко парче октопод в панировката и пускайте в сгорещена мазнина....
Постен паниран октоподПостен паниран октопод
Сервирайте постния паниран октопод в чиния и залейте с лимонов сок....
Сочен свински дроб, паниран в корнфлейксСочен свински дроб, паниран в корнфлейкс
Нарежете черния дроб на парчета за паниране и го накиснете със содата бикарбонат и прясното мляко за около 30 минути....
Печен октоподПечен октопод
Подправете със сол и черен пипер и сервирайте печения октопод. Добър апетит!...
Пържен октоподПържен октопод
10
Ако приготвяте голям октопод, го сложете да се свари за 30-40 минути. Сварения октопод извадете, отцедете и нарежете на парчета....
Панирани с галета сиренцаПанирани с галета сиренца
1
Олиото се загрява в тиган. Сиренето се нарязва на парчета с големината на кибритена кутийка. Получените плочки се потапят в разбитите яйца и се...
Паниран кашкавал с гарнитура от панирани чушкиПаниран кашкавал с гарнитура от панирани чушки
Панираният кашкавал с гарнитура от панирани чушки е готов. Гарнитура: Домашна туршия...
Пангасиус, паниран в бирено тесто, с доматиПангасиус, паниран в бирено тесто, с домати
1
Нарежете филето от пангасиус на парчета. Подправете със сол и черен пипер. Направете бирено тесто, като смесите разбитите яйца с брашното и бирата...
Октопод на тиганОктопод на тиган
Уникално вкусна рецепта за октопод на тиган....
Предястие с октоподПредястие с октопод
Октоподът го нарязваме на парчета, подреждаме в чиния, украсяваме предястието с октопод с варените яйчица и преди сервиране го ползваме със соса....
Октопод по гръцкиОктопод по гръцки
3
Поднесете октопода по гръцки с гарнитура от зелена салата и мариновано сирене по желание....
Гулаш с октоподГулаш с октопод
Сервирайте яхния с октопод с варени картофи или макарони....

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 9
51
44
32
22
10
Дай твоята оценка: