Gotvach.bg»Избрани Колекции»Панирана Треска
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Панирана Треска

Панирана Треска

Разгледай всички 12 избрани предложения за панирана треска в Gotvach.bg.
Панирана ТрескаПанирана ТрескаПанираната Треска е готова....
Панирана треска с патладжанПанирана треска с патладжан
Завийте филетата треска в патладжанената панировка с помощта на прозрачно фолио....
Панирана рибаПанирана риба
1
Почистваме добре рибата и около един час преди панирането я посоляваме. В отделен съд се приготвя панировка от галетата, брашното и яйцето....
Риба Орли - паниранаРиба Орли - панирана
3
Нарежете рибното филе на продълговати ивици или парчета. Мариновайте ги в лимонов сок и соев сос на око заедно с подправките за 30 минути. През...
Панирана бяла рибаПанирана бяла риба
1
Поднесете панираната риба с гарнитура по избор. Панираната бяла риба е готова....
Панирана риба хокиПанирана риба хоки
Размразете почти напълно филето. Сложете я във включената фурна за вентилатор – така ще се изсуши и ще се премахне водата й. Междувременно пригответе...
Панирана риба ПангаПанирана риба Панга
Размразяваме рибните филета и ги посоляваме. Овалваме ги добре в галетата, като притискаме с вилица, след което ги подреждаме едно върху друго...
Панирана риба МерлузаПанирана риба Мерлуза
Като гарнитура към панираната мерлуза могат да се добавят пържени картофи....
Пържена риба трескаПържена риба треска
Оваляйте парчетата треска в брашното и след това я изпържете в тигана за 3-5 мин., докато станат рибата стане златиста от всички страни....
Риба Треска ЕлегантеРиба Треска Елеганте
Първо се заемаме с гарнитурата, за да е готова, тъй като рибата става много бързо. Запържваме лука, нарязан на много ситно, чушката на лентички...
Панирана риба по английскиПанирана риба по английски
1
В дълбок съд смесете прясното мляко, бирата, оцетът и яйцата, овкусете със сол, бял пипер и разбъркайте добре с тел. При непрекъснато бъркане добавете...
Панирана риба с копърПанирана риба с копър
Пресейте половината брашно и го смесете с нишестето и солта. Добавете водата и бъркайте до получаването на гладка смес. Оставете панировката да втаса...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: