Gotvach.bg»Избрани Колекции»Паниране на Хайвер
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
ХайверГотовият хайвер се сервира охладен, а е най-хубав на следващия ден. Украсата е традиционна.
Хайверът е много вкусен....
Фалшив хайверВодата се слага да заври и след това към нея на струйка се добавя 1 чаша грис.
След изстиване, се добавят олиото или 1 опaковка майонеза, 1 глава...
1
Зелен хайверС пасатор се смилат всички продукти, без изварата, докато стане на паста.
Прибавя се изварата и пак се пасира за около 30 сек. Много лесно, много...
2
Лек хайвер
Накълцайте зеленчуците и рибата възможно най-ситно, но в никакъв случай не пасирайте, защото вкусът се променя.
В подходящ съд разбъркайте първо...
Зеленчуков хайвер
Измийте и нарежете на филийки патладжаните, посолете и ги сложете в наклонен съд, за да се отцедят от горчилката. След час ги измийте, подсушете и...
Грис хайверСваряваме гриса и разтопяваме маслото.
Нарязваме лука на ситно. Прибавяме разтопеното масло и нарязания лук към вече сварения грис и подправяме...
1
Картофен хайвер
Сваряваме яйцата, а след това сваряваме и картофите.
Обелваме картофите и горещи ги намачкваме с вилица. Към тях прибавяме настъргани сварените...
Тарама хайверЗапочнете да пукате зърната хайвер, колкото повече пукнати зърна, толкова по-добре /по възможност всичките/....
1
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 9
51
48
30
20
10
Дай твоята оценка: