Gotvach.bg»Избрани Колекции»Панирано Брюкселско Зеле
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Панирано Брюкселско Зеле

Панирано Брюкселско Зеле

Открий всички 12 подбрани съвети за панирано брюкселско зеле в Gotvach.bg.
Панирано в тесто брюкселско зелеПанирано в тесто брюкселско зелеИзчистените и измити зелчици се сваряват на пара и се посоляват. От брашното, бирата, горещата вода, част от олиото и жълтъците се приготвя гъсто...
Брюкселско зеле огретенБрюкселско зеле огретен
Залейте с нея брюкселското зеле. Най-отгоре сложете настъргания кашкавал. Печете на умерена фурна около половин час....
Запържено брюкселско зелеЗапържено брюкселско зеле
Почистваме брюкселското зеле и го режем на половина. Нарязваме лука и го запържваме, като добавим и чушката. нарязана на по ситно....
Печено брюкселско зелеПечено брюкселско зеле
Измийте добре и подсушете брюкселското зеле. Отрежете върховете му и премахнете горните листа....
Пикантно брюкселско зелеПикантно брюкселско зеле
Добавете брюкселското зеле, овкусете със сол, добавете чушлетата и задушавайте под капак....
Брюкселско зеле с кашкавалБрюкселско зеле с кашкавал
Брюкселско зеле с кашкавал е идеалната лесна гарнитура за всичко....
Брюкселско зеле с празБрюкселско зеле с праз
3
Брюкселското зеле се почиства от първия слой листенца и се измива. Вари се 10 минути във вода, заедно с оцета, захарта и малко сол....
Брюкселско зеле по сицилианскиБрюкселско зеле по сицилиански
3
Маслото се загрява и в него се запържва брашното. Разрежда се с млякото и сметаната при непрекъснато бъркане. Поръсва се със сол, черен пипер и индийско...
Брюкселско зеле с кюфтенцаБрюкселско зеле с кюфтенца
Брюкселското зеле с кюфтенца е много вкусно....
Гратен с брюкселско зелеГратен с брюкселско зеле
Извадете гратена с брюкселско зеле от фурната, оставете да се охлади за няколко минути и сервирайте....
Брюкселско зеле пане ПатафриБрюкселско зеле пане Патафри
Може да пробвате дали е необходимо да се добави още брашно, като потопите едно брюкселско зеле....
Каша от брюкселско зелеКаша от брюкселско зеле
В кравето масло и малко вода задушаваме измитото и нарязано брюкселско зеле, след което наливаме топла вода и го варим до полуготовност....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 8
53
44
30
21
10
Дай твоята оценка: