Gotvach.bg»Избрани Колекции»Панировка за Пържени Калмари
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Панировка за Пържени Калмари

Панировка за Пържени Калмари

Разгледай всички 12 авторски предложения относно панировка за пържени калмари в Gotvach.bg.
Подходящи панировки за калмариПодходящи панировки за калмариЕдна съвсем обикновена панировка е с царевично брашно. Калмарите се панират в силно загрято олио....
Пържени калмариПържени калмари
4
Пържените калмари са много вкусни!...
Панирани калмариПанирани калмари
5
Почистените калмари, нарязваме на ивици и ги слагаме в млякото за около 3 часа....
Вкусни пържени калмариВкусни пържени калмари
Готовите калмари се вадят върху салфетка, за да се отцеди излишната мазнина....
Хрупкави пържени калмариХрупкави пържени калмари
В купа разбъркваме брашното със солта и черния пипер и в него овалваме налязаните на шайби калмари....
КалмариКалмари
Ако смятате да панирате или пържите калмарите, първо, ги овалвате в продуктите, предвидени за панировка, а след това ги пускате да се пържат в дълбок...
Калмари с хрупкава панировкаКалмари с хрупкава панировка
Готовите панирани калмари се сервират с резени лимон и студена бира. Добър апетит!...
Калмари с лека панировкаКалмари с лека панировка
2
Калмарите се изчистват и се измиват. Нарязват се на шайби, дебели един пръст. Царевичното нишесте се размива с малко вода....
Панирани лимонени калмариПанирани лимонени калмари
Готовите панирани калмари изваждаме с щипка и поставяме в чиния, постлана с кухненска хартия....
Бързи панирани калмариБързи панирани калмари
Загрейте олио в тиган, пържете на умерен огън от двете страни до златисто. Извадете панираните калмари върху салфетка да попие мазнината....
Вкусни панирани калмариВкусни панирани калмари
2
Пържете ги в загрято олио до златисто. Вкусните панирани калмари са готови....
Хрупкави панирани калмариХрупкави панирани калмари
Пържете в дълбок съд със загрято олио на силен огън до златна хрупкава коричка. Извадете панираните калмари върху хартия....

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: