Gotvach.bg»Избрани Колекции»Панировка за Цаца
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Панировка за Цаца

Панировка за Цаца

Разгледай всички 12 авторски предложения относно панировка за цаца в Gotvach.bg.
Панировка за цацаПанировка за цацаПриготвяме панировката от разбитите белтъци, брашното, водата, олиото и солта. Потапяме рибата в панировката и пържим в олио....
Панирана ЦацаПанирана Цаца
Приготвя се панировка от брашното, черния пипер, останалата сол, бирата и разбитите яйца....
Цаца плакияЦаца плакия
Изчистваме цацата от главите и опашките, измиваме и я слагаме в тава или плаке. Нарязваме лука и със всички останали продукти без водата прибавяме...
Пържена цацаПържена цаца
5
Почистената и добре подсушена цаца се овалва в смесените количества брашно и нишесте, сол, чесън на прах. Омесете с ръце, така че всяка рибка да се...
Перфектната пържена цацаПерфектната пържена цаца
Аз винаги правя цаца по тая рецепта и става много хрупкаво отвън и мека отвътре. Взимаме една дълбока купа, вътре слагаме царевичното брашно и...
Маринована цаца-ПерлаМаринована цаца-Перла
Смесваме водата, оцета и солта. Добавяме черния пипер и дафиновия лист. Това е маринатата. Измиваме и почистваме рибата /от вътрешностите и главите...
Пържена балтийска цацаПържена балтийска цаца
Почистваме цацата, като премахваме главата и вътрешностите. Измиваме я. В дълбока чиния поставяме брашното, червения пипер и солта. Разбъркваме...
Чистена панирана цацаЧистена панирана цаца
Премахваме главите на цацата и внимателно премахваме вътрешността. Осоляваме я и оставяме за 30 минути. След това подсушаваме с кухненска хартия...
Чироз от цацаЧироз от цаца
За този чироз от цаца ибата се изчиства от главите и се измива добре. Осолява се хубаво и се оставя 24 часа да престои в хладилник. Голямото...
Цаца във фолиоЦаца във фолио
Измиваме рибата добре и я нареждаме върху фолио. Подправяме я със сол и подправка за риба, а нарязаният лимон слагаме най-отгоре. След това...
Цаца на фурнаЦаца на фурна
5
Почистваме рибата от главите и я измиваме в две-три води. Слагаме я в плаке. Добавяме ситно нарязаните лук, джоджен и мента. Посоляваме на вкус...
Видове ПанировкиВидове Панировки
2
Панировката с бира е често използвана и най-подходяща при приготвянето на байганети....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 7
51
44
31
21
10
Дай твоята оценка: