Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Парфета

Парфета

Разгледай всички 12 авторски предложения за парфета в Gotvach.bg.
Сладоледено парфеСладоледено парфеБисквитите за торта се поставят в кухненски робот и се смилат на ситно. Кравето масло се разтопява. Смесва се с бисквитите и двете съставки се...
Торта парфеТорта парфе
1
Приготвяне на блата: Брашното се пресява заедно с бакпулвера. Яйцата и захарта се разбиват с миксер до побеляване. Към яйчната смес се прибавят...
Пудинг парфеПудинг парфе
Загрейте портокаловата кора и сок с шерито заедно със стафидите и сливите за 3-5 минути. Пасирайте сместа. Разбийте захарта с жълтъците за 5 минути...
Лесно парфеЛесно парфе
Киселото мляко се изцежда. Към него се добавят сокът от лимона, орехите смлени на ситно, бурканчето сладко и 3 белтъка разбити на сняг. Всичко това...
Цитрусово парфеЦитрусово парфе
Жълтъците се смесват с половината захар и се слагат на слаб огън. Бъркат се, докато захарта се стопи. Свалят се от котлона и се разбъркват, докато...
Пасти парфеПасти парфе
3
От яйцата, захарта, маслото, какаото и брашното се приготвя тесто и се изпича на тънки блатове. Шоколадът се стопява на водна баня и след охлаждане...
Плодово парфеПлодово парфе
Разбийте яйцата със захарта, след което постепенно прибавете останалите продукти. Изсипете тестото в намазана с масло правоъгълна тава и го изпечете...
Бананово парфеБананово парфе
2
Пасираме бананите и към тях прибавяме сметаната и захарта и разбиваме, докато се разтвори захарта. През това време си разтваряме желатина на водна...
Домашно парфеДомашно парфе
15
Сварява се 1 л прясно мляко с 1 ч.ч. захар. Отделно се разбиват 4 бр. жълтъци с 3 с.л. брашно и 2 с.л. вода. Прибавят се към врящото мляко и ври 5...
Боровинково парфеБоровинково парфе
1
Разделяме белтъците от жълтъците. Разбиваме белтъците заедно със захарта. След като сме ги разбили, добавяме жълтъците към тях и доразбиваме с...
Кокосово парфеКокосово парфе
Първо си приготвяме блата, като разбием с миксер първо белтъците на двете яйца и 80 г захар. Разбиваме докато белтъците станат пухкави, след което...
Здавословно парфеЗдавословно парфе
1
Намачкване банана с вилица (не го пасираме, защото така консистенцията му се променя). Смесваме намачкания банан с меда и разбъркваме. Смесваме...

Рейтинг

4
Общо гласували: 9
54
42
32
21
10
Дай твоята оценка: