Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пилешко Рагу
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Каша с пилешко рагу
Рагуто се сварява с малко сол и месото се отделя от костите.
В тенджера се запържва брашното, долива се от бульона при непрекъснато бъркане, за...
Воловани с пилешко рагу
Рецептата е адаптирана от Пекарната на Рудолф
Волованите с пилешко рагу са готови....
Рагу от пилешко месо
Месото се нарязва на малки парченца и се задушава в маслото и малко гореща вода на слаб огън.
Прибавят се на дребно нарязаните и предварително...
Телешко рагу
Изпържете в масло ситно нарязаните лук, магданоз, майорана и сланината.
Прибавете нарязаното на кубчета месо и посолете.
Изпържете, налейте...
Будапещенско рагу
Нарежете чушките на дребно, а рибицата на средно големи филийки. Загрейте маслото и запържете лука до омекване.
Прибавете месото и го запечатайте...
Зеленчуково рагу
Морковите и лукът се режат на дребни кубчета, а чушките, патладжаните и доматите - на по-едри.
Зехтинът се загрява и в него се запържват последователно...
Ирландско рагу
Месото се реже на резени, натрива се със сол и се запържва до златисто в смес от половината масло и половината от зехтина.
Лукът се нарязва на...
Заешко рагу
Накисваме заека в студена вода и 2-3 с.л. оцет и го оставяме да престои за 24 часа.
След това го нарязваме на порции и го запържваме в маслото...
Пролетно рагу
Зеленчуците се почистват и измиват. Алабашът сe нарязва на парчета, морковите на кръгчета, зеленият фасул на парчета, бялата част на лука - на колелца...
Сьомга рагуПосолете филетата сьомга, наръсете ги с черен пипер и прясно изцеден лимонов сок. Оставете ги да престоят така.
След 10 минути загрейте малко...
1
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: