Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво предизвиква киселини?
Неприятното чувство на парене се появява, когато стомашните ензими и киселини напускат стомаха и тръгват нагоре по хранопровод....
Храни, предизвикващи киселиниКиселините се характеризират с усещане за парене в областта на стомаха и хранопровода....
Да надхитрим вечерния глад
По този начин очите ще изпращат на стомаха сигнал, че храната, която се консумира, е повече;
5....
Дразнещи стомаха храни
Запръжките също дразнят стомаха, като същевременно предизвикват и киселини....
Карфиолът щади стомаха
Карфиолът справедливо е смятан за един от най-ценните зеленчуци. В него се съдържат много белтъчини, фосфор, калий, калций, желязо, магнезий...
Как да държим на глад?
Тъкмо решаваме, че ще спазваме диета и усещаме, че у нас възниква потребност постоянно да похапваме нещо....
Салицилова киселина
Вреди от салицилова киселина
Салициловата киселина може да предизвика алергични реакции....
Оксалова киселина
Когато оксаловата киселина се загрее с глицерин, се получава мравчена киселина, която е най-простата карбоксилна киселина с разнообразно приложение...
Розмаринова Киселина
Вреди от розмаринова киселина
Няма данни за тежки нежелани реакции при прием на розмаринова киселина....
Фолиева Киселина
Трите основни компоненти на фолиевата киселина са PABA, глутаминова киселина и птеридин....
Олеинова киселина
Олеиновата киселина е важна част от групата на омега-9 мастни киселини. Тази група се състои от пет мастни киселини....
Линолова киселина
Линоловата киселина поддържа здравословен клетъчен растеж в белите дробове, стомаха, кожата, гърдите и дебелото черво; поддържа здравето на съдовата...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
53
43
31
22
10
Дай твоята оценка: