Gotvach.bg»Избрани Колекции»Празеник с Тесто
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Празеник с Тесто

Празеник с Тесто

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно празеник с тесто в Gotvach.bg.
ПразеникПразеникЗамесете ронливо тесто от брашното, размекнатото масло, солта и разбитото яйце. Оставете тестото за 20-30 минути в хладилника....
Пухкав ПразеникПухкав Празеник
Покрийте с другата половина от тестото и преместете празеника в правоъгълна тава....
Домашноточен ПразеникДомашноточен Празеник
Замесваме меко тесто. След като сме замесили хубаво тестото, топката я оставяме на страна да повтаса на топло, покрито....
Бахчевански празеникБахчевански празеник
3
Нарязваме на колелца праза и го задушаваме в олио, докато започне да се пържи. Добавяме домати, черен и червен пипер. Натрошаваме сирене. Обръщаме...
Тесто с яйцаТесто с яйца
1
Смесват се продуктите и се бърка докато тестото набухне, след това се оставя да втаса....
Тесто с маяТесто с мая
От тестото може да си приготвите пици, питки, кифли, мекици....
Тесто с грисТесто с грис
Доомесете тестото с още малко брашно и го оставете да втаса за около 40 минути на топло....
Празеник с каймаПразеник с кайма
Тестото го късаме на топчета и го точим на тънко. Прибавяме каймата и праза, завиваме на руло и редим в намазнена тава....
Класически Добруджански ПразеникКласически Добруджански Празеник
Пече се празеникът на 180 градуса без вентилатор за около 45 минути. Добруджанският празеник върви чудесно с чаша зелева чорба....
Празеник от бабаПразеник от баба
3
След това слагаме второто разточено тесто върху плънката. Празеникът се пече в незагрята фурна на 200 градуса....
Тесто с прясна маяТесто с прясна мая
Имате класическо тесто с прясна мая....
Козуначено тесто в хлебопекарнаКозуначено тесто в хлебопекарна
Козуначеното тесто в хлебопекарна е много сполучливо....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 9
52
44
32
21
10
Дай твоята оценка: