Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Джолан на Фурна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на Джолан на Фурна

Приготвяне на Джолан на Фурна

Открий всички 12 кулинарни идеи относно приготвяне на джолан на фурна в Gotvach.bg.
Джолан на фурна с картофиДжолан на фурна с картофиДжоланът на фурна с картофи е готов....
Приготвяне на домашен кефирПриготвяне на домашен кефир
Това са тънкостите в приготвянето на домашен кефир....
Приготвяне на домашно ГХИПриготвяне на домашно ГХИ
Винаги купувам от магазина ГХИ, въпреки че във фризера ми задължително има 500 г поне домашно краве масло. На скоро обаче моя колежка каза, че...
Печен джолан на фурнаПечен джолан на фурна
При сервиране се внимава, защото печен джолан на фурна може да се разпадне от кокала....
Свински джолан на фурнаСвински джолан на фурна
Съдът се похлупва и се слага за 180 минути в загрята на 170 градуса фурна. Олиото се загрява и в него се запържва да златисто брашното....
Свински джолан на фурна с бира и соев сосСвински джолан на фурна с бира и соев сос
1
Джоланите се шпиковат с чесъна на няколко места. Натриват се с черния и червен пипер и солта. Слагат се в дълбока тава и се заливат с бирата, малко...
Джолан с грах на фурнаДжолан с грах на фурна
Печете в предварително загрята фурна на умерена температура до готовност....
Джолан с кисело зеле на фурнаДжолан с кисело зеле на фурна
1
Запечете свинското на умерена фурна (180-200 градуса) за 15-20 минути до готовност. Добър апетит! Джоланът с кисело зеле на фурна е готов....
Свински джолан с подправки на фурнаСвински джолан с подправки на фурна
2
Свинският джолан с подправки на фурна е готов....
Свински джолан с картофи на фурнаСвински джолан с картофи на фурна
5
Свинският джолан с картофи на фурна е много вкусен....
Картофи с пушен джолан на фурнаКартофи с пушен джолан на фурна
Картофите с пушен джолан на фурна са много вкусни....
Свински джолан с праз на фурнаСвински джолан с праз на фурна
Свинските джолан с праз на фурна са много вкусни....

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
52
42
32
20
10
Дай твоята оценка: