Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Домашен Хляб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на домашен кефирТова са тънкостите в приготвянето на домашен кефир....
Домашен хлябМаята се разтваря в топлата вода и се добавя захарта. Оставя се встрани за 10 минути. Добавя се сокът от доматите и се разбърква.
Брашното се...
6
Домашен хляб - обикновен
Брашната се смесват и разбъркват в подходящ съд.
Яйцето, солта, захарта, маслото, маята и топла вода (50°C) се смесват в купичка и се разбъркват...
Обикновен домашен хляб
Разтворете маята в хладка вода. Брашното и солта (и сухата мая, ако се ползва) се смесват и в тях се прави кладенче. В кладенчето се изсипват яйцата...
Домашен хляб в йенаСмесете сухата мая с пресятото брашно, солта и захарта. Разбъркайте хубаво, за да се смесят добре съставките. Налейте чаша топла вода и замесете меко...
1
Домашен хляб в плик
В дълбока купа сложете топлата вода и изсипете маята в нея.
Разбъркайте и добавете захарта, солта и олиото. Започвате да месите, като добавяте...
Домашен хляб с квасНа снимките е намазан с домашен пастет от пилешки дробчета.
Източник: Ралица Николаева...
5
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 9
50
46
31
22
10
Дай твоята оценка: