Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на кафяв ориз

Приготвяне на кафяв ориз

Прегледай всички 48 избрани предложения относно приготвяне на кафяв ориз в Gotvach.bg.
Ризото с кафяв ориз и артишокРизото с кафяв ориз и артишокКафявият ориз има нужда от по-дълга термична обработка от белия....
Пуешко с кафяв ориз и кейлПуешко с кафяв ориз и кейл
Прибавяме към сварения ориз и разбъркваме. Сервираме с настърган чедър....
Леща с кафяв ориз и подправкиЛеща с кафяв ориз и подправки
Добавяме лещата, ориза, солта и подправките - кориандър, кимион, куркума. Наливаме зеленчуковия бульон и оставяме да заври....
Кафяв ориз с маслини на фурнаКафяв ориз с маслини на фурна
5
От вечерта се накисва кафявият ориз. На другия ден се отцежда. измива се добре....
Миди с кафяв ориз и босилекМиди с кафяв ориз и босилек
Кафявият ориз се накисва за 1 час в студена вода....
Пълнени тиквички с кафяв ориз и зеленчуциПълнени тиквички с кафяв ориз и зеленчуци
Пълнените тиквички с кафяв ориз и зеленчуци са много вкусни....
Кафяв ориз с мляко и кафява захарКафяв ориз с мляко и кафява захар
2
Охладете и сервирайте кафявия ориз с мляко и кафява захар, поръсен с канела и бадемите. P.S....
Вкусен кафяв ориз с мед и стафидиВкусен кафяв ориз с мед и стафиди
Почистете ориза и го накиснете във вода за 1 час. След това го отцедете и го сложете да се вари с 4 ч.ч. вода....
Салата с кафяв ориз и зелени подправкиСалата с кафяв ориз и зелени подправки
Салатата с кафяв ориз и зелени подправки е готова....
Лесно ризото с кафяв ориз и калмариЛесно ризото с кафяв ориз и калмари
Оризът се измива и се оставя да се накисне за няколко часа. Кафявият ориз е по-твърд и се сваря по-трудно....
Веган мляко с кафяв ориз и ягодиВеган мляко с кафяв ориз и ягоди
Разсипете млякото с ориз в купички. Охладете и сервирайте....
Кафяв ориз с тиквички и кисело млякоКафяв ориз с тиквички и кисело мляко
Оставете зеленчуците да се задушат и оризът да стане прозрачен. Добавете 250 мл зеленчуков бульон, колкото да покрие ориза....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 6
50
44
32
20
10
Дай твоята оценка: