Gotvach.bg»Избрани Колекции»Прясна Сланина Овкусяване
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне и овкусяване на сланинаПаприкована сланина
Необходими продукти: 3 кг прясна сланина, зелев сок колкото да я покрие, смес от червен и черен пипер, чубрица, куркума и смлян...
Зелеви сарми с кайма и прясна сланина
Покривате дъното на тенджерата с нарязаната на тънки филийки сланина, нареждате отгоре сармите и ги заливате с топла вода, колкото да ги покрие....
СланинаАко приготвяте прясна сланина, то винаги трябва да я запържите за кратко в капки растителна мазнина или масло....
1
Прясна наденица
Смелете 2 пъти месото в машина за мелене на месо.
Счукайте ситно подправките и ги объркайте добре с месото.
Напълнете със сместа предварително...
Прясна паста Карбонара
Не забравяйте да изцедите прясната паста добре, за да няма вода.
Приятен апетит с тази прясна паста Карбонара!...
Прясна домашна паста
Смесват се двата вида брашно. Прави се кладенче и се изсипват яйцата, предварително леко разбити. Брашното се захваща с ръка и заточва да се забърква...
Домашна прясна паста
Сипваме в дълбоки чинии желаното количество домашна прясна паста, а отгоре сипваме от соса....
Прясна содена питка
Сода се смесва с киселото мляко. Брашното се пресява в дълбок съд, след което се прави кладенче. В него се изсипват горната смес, подправките и зехтинът...
Пълнозърнеста прясна питка
Гасим содата в киселото мляко. Смесваме двата вида брашно и добавяме сместа с киселото мляко. Влагаме мазнината, солта и захарта. Разбъркваме и замесваме...
Овкусяване на ярешко месо
В процеса на овкусяването си ярешкото месо става все по-нежно, като затова е много важно да не пропускате тази крачка.
1....
Как да осоляваме сланина
Прясната сланина е мека и еластична, без четина. Кожичката трябва да е тънка, мека, жълто-бяла....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 6
51
42
32
21
10
Дай твоята оценка: