Gotvach.bg»Избрани Колекции»Рачел от Тиква с Глюкоза
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сладко от тиква-Рачел
Рачелът се пълни в средно големи буркани, които се стерилизират 5 мин.
Сладкото от тиква-Рачел е готово....
Традиционен рачел от тикваРачел от тиква се насипва в затоплени бурканчета, които се обръщат с капачките надолу до пълното им изстиване.
Да ви е вкусно!...
3
Рачел от тиква с локум
Тиквата се разрязва, почиства и нарязва на малки парчета. Оставя се да престои 12 часа във варов разтвор....
Рачел от тиква и круши
Обелваме и нарязваме тиквата на парченца.
Нареждаме в тенджера на редове тиквата и крушите, като ги редуваме....
Плодов рачел
Десетина минути преди свалянето на готовия рачел от огъня се прибавят ореховите ядки, лимонената киселина и ванилията или индришето....
Рачел от сини сливи и тиква
Готовият рачел от сини сливи и тиква се сипва горещ в чисти и сухи бурканчета на винт, затварят се веднага и се обръщат върху капаците....
Рачел с тиква, дюли и ябълки
Почистете и нарежете плодовете, след това ги накиснете във вода с вар (3 с.л. вар на 4 литра вода). След това ги измийте няколко пъти с течаща вода...
Рачел със сливи
Накрая прибавете индришето и орехите, варете 1-2 минути и насипете вече готовия рачел в топли бурканчета, обърнете ги с капачката надолу и задушете...
Рачел с канела
Сложете парчетата тиква вътре и варете до желаната гъстота. 5 минути преди да дръпнете рачела от котлона, добавете лимоновата киселина....
Рачел от дюли
Ако ще съхранявате рачела от тиква дълго време, трябва да го стерилизирате за малко....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: