Gotvach.bg»Избрани Колекции»Рибена Чорба по Дунавски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Рибена Чорба по Дунавски

Рибена Чорба по Дунавски

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно рибена чорба по дунавски в Gotvach.bg.
Рибена чорба от шаран по ирландскиРибена чорба от шаран по ирландскиРибената чорба от шаран по ирландски може да се поднесе с гореща с препържени сухари....
Дунавски шаран по свищовскиДунавски шаран по свищовски
1
Шаранът се почиства внимателно от люспите и вътрешностите, после се разпорва от опашката до главата....
Рибена чорба от шаранРибена чорба от шаран
Поднесете рибената чорба от шаран с кисел чеснов дресинг....
Домашна рибена чорба от шаранДомашна рибена чорба от шаран
Приятен апетит с домашна рибена супа от шаран!...
Рибена чорба по каварненскиРибена чорба по каварненски
За допълнително подправяне на каварненската рибена чорба счукайте чесъна и смесете със черния и лютия пипер, още малко девесил и оцета....
Рибена чорба по гръцкиРибена чорба по гръцки
Отгоре рибената чорба по гръцки се поръсва с пресен копър....
Рибена чорба по рибарскиРибена чорба по рибарски
4
Поднесете рибената чорба по рибарски с резен лимон....
Рибена чорба по БургаскиРибена чорба по Бургаски
1
Сервираме рибената чорба гореща, поръсена с щипка прясно смлян черен пипер и лимонов сок. Рибената чорба по Бургаски е готова....
Рибена чорба по селскиРибена чорба по селски
Поднесете рибената чорба по селски гореща, поръсена с пресен магданоз....
Рибена чорба по мераклийскиРибена чорба по мераклийски
Филетата от сьомга се минават през месомелачка. Към смляната рибна кайма се добавят нарязаните на много ситно пресен магданоз и пресен лук, сол, черен...
Рибена чорба по преславскиРибена чорба по преславски
Чорбата може да се поднася и без застройка....
Рибена чорба по ГорнооряховскиРибена чорба по Горнооряховски
Изчиства се рибата и се измива. Настъргваме 3 домата в купа. Рибата се нарязва на парчета, посолява се, поръсва се с лимонов сок, черен пипер и мащерка...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 10
52
45
32
21
10
Дай твоята оценка: