Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Салата Катък

Салата Катък

Разгледай всички 12 авторски предложения относно салата катък в Gotvach.bg.
Салата катък с червени чушкиСалата катък с червени чушкиНарежете чушките по Ваше предпочитание. Добавете катъка и нарязания чесън. Разбъркайте. Поръсете с копър....
Лятна салата с катъкЛятна салата с катък
1
Поднесете салатата в чинии с лъжица-две от катъка....
Салата с катък и шункаСалата с катък и шунка
Нарязваме доматите и краставица на кубчета, пресния лук на ситно, овкусяваме с олио, оцет и сол на вкус. Настъргваме сиренето отгоре и навсякъде...
Салата с катък и чушкиСалата с катък и чушки
Смесваме катъка със сиренето. Измиваме и изчистваме чушките. Пълним ги. Нарязваме и подреждаме в чиния. Накрая поръсваме с копър....
Салата от патладжан и катъкСалата от патладжан и катък
Патладжанът се нарязва и изкисва със сол за половин час, след това се изплаква и изпича до готовност във фурната. Оставяме леко да изстине и след...
КатъкКатък
7
Варим млякото на водна баня, на много слаб огън, докато остане наполовина. Бъркаме непрекъснато и внимаваме да не загори. Когато млякото се охлади...
Салата с печен пипер, катък и сиренеСалата с печен пипер, катък и сирене
2
Нарязваме на ситно чушките. Към тях добавяме счукания чесън и натрошеното сирене. Посоляваме и прибавяме зехтина, катъка и ръсеницата. Разбъркваме...
Пикантна салата с печени чушки и катъкПикантна салата с печени чушки и катък
Идеална салатка за ракийка. По желание може да добавите натрошени орехи....
Млечна салата с тиквички, катък и майонезаМлечна салата с тиквички, катък и майонеза
След това е готова за сервиране салатата. Може да съхраняваме и в хладилник....
Златоградски катъкЗлатоградски катък
Изцедете киселото мляко в тензух за около 12-15 часа. След това към него прибавете настърганото ситно сирене, маслото, счукания чесън и разбъркайте...
Родопски катъкРодопски катък
1
Киселото мляко се изцежда през марля 5-6 часа. Изсипва се върху натрошено сирене. Добавя се ситно нарязан чесън. Овкусява се с копър,...
Мелнишки катъкМелнишки катък
Млякото се поставя в тензух и се оставя да престои една нощ, за да се отцеди. Чесънът се счуква и се размесва с разтопено масло. Сиренето се настъргва...

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 9
54
43
31
21
10
Дай твоята оценка: