Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сарми с Лапад с Кайма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сарми с Лапад с Кайма

Сарми с Лапад с Кайма

Разгледай всички 12 избрани предложения за сарми с лапад с кайма в Gotvach.bg.
Сарми с кайма в листа от лападСарми с кайма в листа от лападКогато оризът набъбне и поеме водата се прибавят каймата, черният пипер, наситненият магданоз, джоджен и копър....
Сарми от лапад с каймаСарми от лапад с кайма
5
В тиган се пържи лукът, добавя се каймата и се бърка, докато се раздребни. След това прибавяме оризът, солта и черният пипер....
Сарми от лапад с ориз и каймаСарми от лапад с ориз и кайма
2
Първо попарвам лапада, за да може да се свият по-добре сармите. Нарязвам лука на ситно и го запържвам, след това прибавям каймата....
Сарми с лападСарми с лапад
Готовата плънка за сармите оставете да се охлади. Напълнете с част от плънката всяко листо лапад и завийте на стегната сарма....
Сарми от лападСарми от лапад
4
Измийте и почистете лапад от дръжките....
Лозови сарми с кайма и оризЛозови сарми с кайма и ориз
3
Аз лично слагам по една супена лъжица или и половина на всяка от лозовите сарми. 6....
Зелеви сарми с кайма и оризЗелеви сарми с кайма и ориз
4
Поръсваме леко с олио и отгоре и запичаме зелевите сарми с кайма и ориз до приятен загар....
Зелеви сарми с кайма и празЗелеви сарми с кайма и праз
1
Зелевите сарми с кайма и праз са готови....
Зелеви сарми с кайма и сланинаЗелеви сарми с кайма и сланина
В дълбок тиган запържете каймата и праза, който е нарязан на ситно. Сипете малко вода за да се раздроби каймата и прибавете ориза....
Зелеви сарми с кайма и беконЗелеви сарми с кайма и бекон
Заливаме оформените зелеви сарми с топла вода и варим до готовност около 60 мин. Сварените сарми подреждаме в подходяща тава....
Сарми с телешка кайма в гювечСарми с телешка кайма в гювеч
Сармите с телешка кайма в гювеч са готови....
Зелеви сарми с кайма в гювечЗелеви сарми с кайма в гювеч
2
Зелеви сарми с кайма в гювеч - вкусна класика! Поставете каймата в дълбока купа....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: