Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Език на Фурна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински език на фурнаОтново поставяме свинския език на фурна, за да се запече, но не прекаляваме, за да не стане сух....
Свински език в масло на фурна
Получава се супер вкусен език в масло.
Свинският език в масло на фурна е отлично мезе за всяка вечер!...
Свински език пане
Поднесете панирания свински език с гарнитура от картофена салата, печени или пържени картофи или друго по избор....
Свински Език Яхния
Поставяме езика в съд заедно с бахара и дафиновия лист да се вари. След като е готов вадим и докато е още топъл го обелваме.
Нарязваме зеленчуците...
Пушен свински език
Всеки език обръщаме на всеки 30 минути.
След като е готов пушеният свински език, го нарязваме на тънко и го поръсваме пожелание със сминдух....
Паниран свински езикИзчистете и измийте свинския език.
Сварете го в подсолена вода с едно кубче зеленчуков бульон....
2
Свински език на скара
В подсолена вода поставяме добре измития свински език и варим за около 20 минути....
Чорба от свински език
Измийте добре езика и го сложете да се свари добре с 2 л вода. Щом е готов, извадете, обелете го и го нарежете на малки парченца.
Прецедете бульона...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 9
52
44
31
22
10
Дай твоята оценка: