Gotvach.bg»Избрани Колекции»Скумрия Плакия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Скумрия Плакия

Скумрия Плакия

Разгледай всички 12 избрани предложения относно скумрия плакия в Gotvach.bg.
Скумрия плакия с пащърнакСкумрия плакия с пащърнакМоже да се поднесе скумрията плакия както топла, така и студена. Източник: Снежина Янакиева от Кулинарна мрежа...
Скумрия плакия с маслиниСкумрия плакия с маслини
Срвирайте плакията с резенчета лимон. Да ви е сладко!...
Скумрия плакия с оризСкумрия плакия с ориз
Почистената риба нарязваме на порции, посоляваме и поръсваме с черен пипер. Нарязания на филийки лук задушаваме в олиото заедно с 3 настъргани домата...
Скумрия плакия с доматен сосСкумрия плакия с доматен сос
2
Скумрията плакия с доматен сос се сервира поръсена с магданоз и лимон....
Скумрия плакия с пресни картофиСкумрия плакия с пресни картофи
Печете плакията до оставане на мазнина и зачервяване на картофите и рибата. Скумрията плакия с пресни картофи е готова....
Скумрия плакия с праз лукСкумрия плакия с праз лук
1
Изсипете всичко върху скумрията и печете плакията в загрята фурна на 200 градуса за 30 минути....
Запечена скумрия плакия на фурнаЗапечена скумрия плакия на фурна
Поднесете плакията с резени лимон. Запечената скумрия плакия на фурна е готова....
Скумрия плакияСкумрия плакия
2
Печем плакията на 200 градуса в предварително загрята фурна за около 40 мин. Скумрията плакия е готова....
Скумрия-плакияСкумрия-плакия
Сипете в тавичката за печене доматите, нарязания на филийки лук, моркови на колелца и граха. Овкусете със солта, черния пипер, ригана и дафиновите...
Неустоима скумрия плакияНеустоима скумрия плакия
Изпечете до готовност на вкусната плакия. Скумрия плакия - вкусно и леко ястие с риба!...
Веяна скумрияВеяна скумрия
Може да използвате за веяна скумрия както прясна, така и предварително размразена риба. Да ви е сладко!...
Бърза скумрияБърза скумрия
1
Образува се кашичка с която се намазват добре почистените и охладени скумрии. Престояват така около 15 мин....

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 7
51
42
32
22
10
Дай твоята оценка: