Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сушене на Суджук
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сушене на Суджук

Сушене на Суджук

Разгледай всички 12 авторски предложения за сушене на суджук в Gotvach.bg.
СуджукСуджукКато горд представител на месните специалитети от българската национална кухня, суджукът представлява сурово-сушен месен продукт, приготвян от наситнено...
Суджук на фурнаСуджук на фурна
Поставяме суджука в съд и изсипваме бирата, държим, докато кипне. Изваждаме го и нарязваме на парчета....
Суджук по селскиСуджук по селски
8
Суджукът по селски трябва да е готов след 24 до 48 дни. Ако не е добре изсушен, може да се консумира печен на скара....
Суджук от дивечСуджук от дивеч
5
Отделяйте отделните суджуци чрез усукване на червото. Сложете ги върху кухненския плот и ги притиснете с нещо тежко....
СуджукСуджук
4
Напълненият суджук се надупчва с игла на местата, където е останал въздух....
Суджук от магарешко месоСуджук от магарешко месо
Когато се прави суджук от магарешко месо, то трябва да има и част сланина, тъй като самото месо е много сухо....
Суджук от конско месоСуджук от конско месо
2
Завържете краищата на отделните суджуци, като първо завържете с връвта единия край, след това със същата връв другия край и подгънете във формата...
Печен суджук на гребенПечен суджук на гребен
Пресните подкови със суджук внимателно разточваме с точилката без натискаме прекалено, за да не се скъса обвивката....
Печен суджук на фурнаПечен суджук на фурна
Суровите суджуци се освобождават от канапа /в случай че има такъв/....
Класически домашен суджук с кимионКласически домашен суджук с кимион
1
Класическият домашен суджук с кимион е готов....
Домашен суджук с пушен пиперДомашен суджук с пушен пипер
Тази рецепта за домашен суджук с аромат на пушен пипер е едно страхотно мезе за вино и ракия....
Свински суджук с прясно зелеСвински суджук с прясно зеле
Сушат се на проветриво място две седмици. След като поизсъхнат, се пушат 5-6 дни на 25 градуса в домашна сушилня....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: