Gotvach.bg»Избрани Колекции»Туршия от Карфиол в Бидон
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Туршия от Карфиол в Бидон

Туршия от Карфиол в Бидон

Прегледай всички 12 избрани предложения за туршия от карфиол в бидон в Gotvach.bg.
Туршия от карфиолТуршия от карфиолВ бурканите изсипете оцета, след това ги напълнете с розички карфиол. Допълнете с кервиз, а по желание и морков....
Бабина туршия с карфиолБабина туршия с карфиол
Туршията с карфиол става приятно сладко-кисела на вкус. Да ви е сладко и наздраве с бабината туршия с карфиол!...
Смесена туршия с карфиолСмесена туршия с карфиол
Оставете я да изстине и с нея залейте туршията. Завържете с целофан бурканите и ги съхранявайте на студено място....
Бърза туршия с карфиолБърза туршия с карфиол
1
Ако няма да я хапвате веднага, бързата туршия с карфиол се прибира на хладно и тъмно място....
Мешана туршия с карфиолМешана туршия с карфиол
След 10 дни туршията е готова за консумация. Мешаната туршия с карфиол e страхотна!...
Туршия от карфиол и корнишониТуршия от карфиол и корнишони
2
Измийте зеленчуците, изрежете дръжките на корнишоните и накъсайте карфиола на розички....
Туршия с карфиол и броколиТуршия с карфиол и броколи
Туршията се преточва 1 седмица всеки ден, а около 2 седмици през 1-2 дни....
Туршия с карфиол и морковиТуршия с карфиол и моркови
6
Бърза туршия и лесна за приготвяне. Туршията с карфиол и моркови е готова....
Туршия от карфиол и морковТуршия от карфиол и морков
Туршията от карфиол и морков е готова....
Мариновани камби и карфиол туршияМариновани камби и карфиол туршия
Така стоят, докато туршията се охлади. Маринованите камби и карфиол туршия са готови....
Туршия от карфиол без стерилизиранеТуршия от карфиол без стерилизиране
1
Хубаво е често да разклащаме бурканчетата, и така след около 3-4 седмици ще бъде чудесна вкусна туршия - само от карфиол - без стерилизиране и без...
Туршия с карфиол и зелеТуршия с карфиол и зеле
Стерилизирайте туршията за 10 минути. Туршията с карфиол и зеле е готова....

Рейтинг

4
Общо гласували: 9
54
42
32
21
10
Дай твоята оценка: