Gotvach.bg»Избрани Колекции»Туршия от Корнишони в Бидон
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Туршия от Корнишони в Бидон

Туршия от Корнишони в Бидон

Разгледай всички 12 авторски предложения за туршия от корнишони в бидон в Gotvach.bg.
Солени краставички в бидонСолени краставички в бидонСъхранявайте солените краставички в бидон на хладно и тъмно място....
Бърза туршия в бидонБърза туршия в бидон
3
Може да се консумира още на следващия ден бързата туршия в бидон. На хладно място издържа повече от месец....
Солена туршия в бидонСолена туршия в бидон
5
Първите няколко дена се претаква по веднъж на ден, а след 1 седмица - солената туршия в бидон се претаква на няколко дни....
Вкусна туршия в бидонВкусна туршия в бидон
Наредете ги грижливо в бидона. Сварете саламура от 4 л вода, в която се добавят оцетът и 6 к.ч. сол....
Селска туршия в бидонСелска туршия в бидон
3
Карфиолът се дели на големи розички и се добавя към морковите в бидона. Следват доматите и накрая се слагат корнишоните....
Туршия за зимата в бидонТуршия за зимата в бидон
1
Корнишоните също може да оставите цели. Подредете зеленчуците в бидона, като по желание може да използвате и други зеленчуци....
Обикновена обща туршия в бидонОбикновена обща туршия в бидон
10
Пригответе си саламурата, тя е най-важният детайл в приготвянето на туршия....
Туршия от карфиол и корнишониТуршия от карфиол и корнишони
2
Измийте зеленчуците, изрежете дръжките на корнишоните и накъсайте карфиола на розички....
Туршия от кисели дини в бидонТуршия от кисели дини в бидон
1
Оставете туршията от кисели дини в бидон на хладно място, като през 2-3 дни преточвайте саламурата, докато туршията узрее....
Туршия с карфиол, моркови и корнишониТуршия с карфиол, моркови и корнишони
2
Туршията не се стерилизира. Туршията с карфиол, моркови и корнишони е идеална за зимните вечер в компанията на люта ракийка или друго питие....
Туршия с карфиол, корнишони и морковиТуршия с карфиол, корнишони и моркови
Насладете се на домашно приготвена туршия с карфиол, корнишони и моркови!...

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: