Gotvach.bg»Избрани Колекции»Фрикасе с Бяло Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Фрикасе с Бяло Месо

Фрикасе с Бяло Месо

Разгледай всички 12 авторски предложения относно фрикасе с бяло месо в Gotvach.bg.
Фрикасе (каша) с бяло месоФрикасе (каша) с бяло месоМоже да добавите и черен пипер към фрикасето. Фрикасето (каша) с бяло месо е готово....
Фрикасе с телешко месоФрикасе с телешко месо
Измитото месо се сварява в леко подсолена вода и след като изстине се нарязва на равномерни парчета. В маргарина се запържват лукът и брашното...
Червено фрикасе с пилешко месоЧервено фрикасе с пилешко месо
Бъркайте непрекъснато, докато вкусното фрикасе се сгъсти за около 15 мин. Едно различно червено фрикасе с пилешко месо....
Пиле фрикасеПиле фрикасе
103
Макар думата фрикасе да е френска, пилето фрикасе е заело почетно място в местната трапеза и е задължително ястие за всеки дом....
Целина фрикасеЦелина фрикасе
Целината се почиства, обелва, измива и се нарязва на филии. Във вода се слагат солта и черия пипер и в нея се вари целината. След като се свари...
Агнешко фрикасеАгнешко фрикасе
Нарежете агнешкото и го залейте с вода, като добавите зеленчуците за супа и подправките. Варете, докато месото омекне. Запържете в маслото...
Бебешко фрикасеБебешко фрикасе
Фрикасето се поръсва с пресен магданоз. Бебешкото фрикасе е готово....
Кюфтенца фрикасеКюфтенца фрикасе
3
Поръсват се кюфтенца фрикасе с магданоз....
Пуешко фрикасеПуешко фрикасе
Изключете след няколко минути, охладете и поднесете пуешко фрикасе с прясно смлян черен пипер....
Сос ФрикасеСос Фрикасе
Използвам го както за месо (основно пиле фрикасе), така и за зеленчуци (например пълнени чушки). 1....
Гъбено фрикасеГъбено фрикасе
2
Забележка: много е важно да запържите добре брашното, в противен случай гъбеното фрикасе ще има неприятния вкус на сурово брашно!...
Пъстърва фрикасеПъстърва фрикасе
В един литър вода се слагат зърната пипер, целината, магданоза и сол и се слага на котлона да кипне. Оттегля се от огъня и се оставят пъстървите...

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 5
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка: