Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тайни и хитринки за вкусни тиквичкитиквички винаги по един и същи начин, ако често не ви се получават, ако се чудите как да подобрите вашите рецепти, може да прочетете нашите тайни и хитринки...
Домашни хитринки за вкусни зелеви сарми
Ароматно, сочно и много популярно в балканската кухня блюдо. Всяка домакиня има своите тайни секрети и хитринки при приготвянето на сарми....
Кулинарни хитринки при готвенето на бобАко трябва да класираме българските ястия, то със сигурност бобът ще бъде на едно от челните места. Почти няма дом, в който боб да не присъства...
3
Домашни хитринки за по-вкусен омлет
Омлетът е ястие на изисканата френска кухня. Приготвя се от яйца, които са разбити и изпържени в тиган във форма на палачинка....
Кулинарни хитринки при готвене на лук- Лесно и бързо ще успеем да обелим лука, ако потопим за минута в топла вода;
- Водният лук (сладък сорт лук от тип Каба), се използва предимно...
1
Кулинарни хитринки при готвенето с чесън
Чесънът придава специфичен аромат и вкус на редица ястия, затова тук ви предлагаме някои хитринки за готвенето с него:
- За да мирише по-слабо...
Хитринки при готвенето на пача чорба
Пача чорба е специфично ястие, което не се харесва на всеки. Много хора се отказват от тази вкусотия, защото мислят какво има в нея, а не за невероятния...
Лукът става по-вкусен с хитринки
Лукът, без който не става достатъчно вкусно нито едно ястие, може да бъде още по-ароматен и да гали небцето. Ако накиснете цели стъбла зелен лук...
Кулинарни хитринки за по-вкусно пилеНо въпреки това трябва да се използват кулинарни хитринки, за да стане пилето наистина вкусно....
1
Кухнята на любовта
За да направите сексуалния си живот различен и интересен, експериментирайте в кухнята....
Люлякът в кухнята
В края на април и през май градове и села се изпълват с чуден аромат - на люляк. Великолепните декоративни храсти се окичват с гроздове - нежно лилави...
Хитринки при готвенето правят манджата по-вкуснаГотвенето е много по-приятно и лесно, ако спазвате някои дребни правила. Така например за да не потъмнее карфиолът и да запази красивия си бял цвят...
1
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 10
52
45
31
22
10
Дай твоята оценка: