Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Хрупкави Пилешки Хапки със Сусам

Хрупкави Пилешки Хапки със Сусам

Разгледай всички 21 кулинарни идеи за хрупкави пилешки хапки със сусам в Gotvach.bg.
Пилешки пържоли със сусам и макПилешки пържоли със сусам и макПилешките пържоли се начукват леко и посоляват със сол. Поставят се в купата с марината като се овалват хубаво в нея....
Пилешки крилца със сусам и джинджифилПилешки крилца със сусам и джинджифил
Добавят се и пилешките крилца и се запържват около 3 мин при непрекъснато бъркане....
Пилешки хапкиПилешки хапки
3
Хапките се пържат в предварително загрято олио. Пилешките хапки са много вкусни....
Хрупкави соленки със сусамХрупкави соленки със сусам
2
Ако желаете, може да намажете с малко белтък или разбито яйце и да поръсите с още сусам. Печете в загрята фурна до златисто....
Хрупкави гризини със сусамХрупкави гризини със сусам
Хрупкавите гризини със сусам са готови....
Пилешки крилца със сусам и лимонов конфитюрПилешки крилца със сусам и лимонов конфитюр
Поръсват се със сусам и се пекат на 200 градуса 45 минути....
Пилешки флейки със сусам и чеснов сосПилешки флейки със сусам и чеснов сос
Пилешките флейки със сусам и чеснов сос са готови....
Ароматни пилешки хапкиАроматни пилешки хапки
Подходящата гарнитура е ориз със зеленчуци, която можете да приготвите с пилешкия бульон, сервирайте. Ароматните пилешки хапки са готови....
Пухкави пилешки хапкиПухкави пилешки хапки
1
Отстранявам хапките от мазнината върху салфетка. Сервирам ги овкусени със соев сос....
Чеснови пилешки хапкиЧеснови пилешки хапки
1
Пилешките гърди се измиват и нарязват на хапки. Всички сухи подправки се смесват в дълбока купа....
Карамелизирани пилешки хапкиКарамелизирани пилешки хапки
След което потапяме пилешките хапки в соса, така че да ги покрие целите. Поднасяме карамелизираните пилешки хапки с подходяща гарнитура....
Бирени пилешки хапкиБирени пилешки хапки
Пържите получените хапки до златиста коричка. Бирените пилешки хапки са чудно бирено мезе!...

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 10
52
44
32
22
10
Дай твоята оценка: