Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бърза баклаваЩом стане готова, изваждаме баклавата и я оставяме да изстине, след което я заливаме със захарен сироп и се оставя за няколко часа....
Френска БаклаваВсичките баклавички се слагат в тавичка и се пекат във фурната при температура 200 - 250 градуса....
4
Диетична баклаваСлага се да се пече до готовност бъдещата баклава.
За сиропа: смесва се 1 л вода на котлон с 1 кг захар и се вари за 10 мин....
4
Датска Баклава
Залива се охладената баклава с горещ сироп.
Датската Баклава се оставя да попие 2 дни и след това се сервира....
Пържена баклава
Поставете баклавичките с орехи в голяма тава и залейте със сиропа.
Оставете пържената баклава за 24 часа така преди да сервирате....
Бутер баклаваСлед като ги подредите в тавата с помощта на остър нож нарежете малките баклавички с дебелина до 2 см....
7
Саралия баклаваПресяваме брашното със солта. Правим кладенче и в него сипваме оцета и яйцето. Като добавяме постепенно водата омесваме много меко тесто. Разделяме...
1
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: